Ny sæson i Spirekoret

5-9 årige, som har lyst til at synge og lege med ord og rytmer, er velkomne til at komme og se, om Spirekoret er noget for dem.

Emil Gryesten, en af sangskolens klaverlærere, har netop modtaget et legat på ¼ mio. kr. for sit talent som pianist

Vi inviterer sangglade piger og drenge i 3. kl. til optagelsesprøve til MidtVest Børnekor d. 1/9 og Herning Kirkes Drengekors Forskole d. 2/9.

13 musiske talenter er nu startet på Skolen på Sønderager. Eleverne er talenter fra Herning Musikskole og Den Jyske Sangskole

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video