MidtVest Pigekor får fransk visit

Elitekoret La Maîtrise de Paris besøger MidtVest Pigekor efter påske med fælles koncerter i Aarhus og Herning den 24.-25. april.

Kulturminister Marianne Jelved åbnede officielt Sangens Hus den 17 marts. Se indslag fra TV/MidtVest m.fl.

MidtVest Juniorkor drager på turné med eventyr-operaen Askepot. Prøverne er i fuld gang.

Der er både moderne og klassisk opera på programmet, når seks kommuner får besøg af Find Din Stemmes operaworkshop.

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video