Første musiske talentklasser i Herning

Der er øvning i sang, spil og scenefremtræden på skemaet, når Skolen på Sønderager til august byder talenter fra Herning Musikskole og Den Jyske Sangskole velkommen

Kan sang og bevægelse understøtte sygemeldte i at vende tilbage i job? Svaret er ja, viser prisvindende forsøg.

TV MidtVest besøgte Sangens Hus' telt, som også var fyldt ved lørdagens dialog-matiné med Marianne Jelved. Se TV-indslag og billeder fra teltet.

Den Jyske Sangskole og fire skoler har gennemført forsøg med sang og bevægelse finansieret af Undervisningsministeriet.

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video