Ny sæson i Spirekoret

5-9 årige, som har lyst til at synge og lege med ord og rytmer, er velkomne til at komme og se, om Spirekoret er noget for dem.

Vi inviterer sangglade piger og drenge i 3. kl. til optagelsesprøve til MidtVest Børnekor d. 1/9 og Herning Kirkes Drengekors Forskole d. 2/9.

Der er øvning i sang, spil og scenefremtræden på skemaet, når Skolen på Sønderager til august byder talenter fra Herning Musikskole og Den Jyske Sangskole velkommen

Kan sang og bevægelse understøtte sygemeldte i at vende tilbage i job? Svaret er ja, viser prisvindende forsøg.

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video