Ny sæson for syngende spirer

Spirekoret inviterer alle drenge og piger i 1. og 2. klasse med til en korprøve. Første gang er den 3/9 kl. 16.30–17.30. Man behøver ikke tilmelde sig på forhånd

Vi inviterer sangglade piger og drenge i 3. kl. til optagelsesprøve til MidtVest Børnekor d. 2/9 og Herning Kirkes Drengekors Forskole d. 1/9.

Næste Masterclass i Unge Stemmer finder sted den 11.-13. marts 2016 med fokus på korlederens værktøjer.

HKH Prins Henrik overrakte Lions pris på 500.000 kr. til projekt om sang som redskab til inklusion af udsatte børn og unge.

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video