Masterclass koncert

Herning Kirkes Drengekor samt solister fra MGK og de Musiske Talentklasser afslutter årets masterclass søndag d. 1/3 kl. 15.15 i Herning Kirke

”Ud over rampen – den kommunikerende sanger”. Det var temaet for årets masterclass den 27/2 til 1/3 2015.

Daniel Nygaard Ostersen fra Den Jyske Sangskole medvirker i ny feature om talentklasserne på Skolen på Sønderager.

5-9 årige, som har lyst til at synge og lege med ord og rytmer, er velkomne til at komme og se, om Spirekoret er noget for dem.

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video