Ny sæson for syngende spirer

Spirekoret inviterer alle drenge og piger i 1. og 2. klasse med til en korprøve. Første gang er den 3/9 kl. 16.30–17.30. Man behøver ikke tilmelde sig på forhånd

Vi inviterer sangglade piger og drenge i 3. kl. til optagelsesprøve til MidtVest Børnekor d. 2/9 og Herning Kirkes Drengekors Forskole d. 1/9.

Næste Masterclass i Unge Stemmer finder sted den 11.-13. marts 2016 med fokus på korlederens værktøjer.

Vi søger en markedsføringsansvarlig til at varetage Kultursamarbejdets markedsføring og kommunikation

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video