Masterclass 2015

”Ud over rampen – den kommunikerende sanger”. Det er temaet for vores 12. masterclass som finder sted d. 27/2 til 1/3 2015 med en række inspirerende undervisere og foredragsholdere

Den Jyske Sangskole søger underviser til solosang, Forskolen og Herning Kirkes Drengekor med tiltrædelse 1. februar 2015 eller snarest muligt.

5-9 årige, som har lyst til at synge og lege med ord og rytmer, er velkomne til at komme og se, om Spirekoret er noget for dem.

Vi inviterer sangglade piger og drenge i 3. kl. til optagelsesprøve til MidtVest Børnekor d. 1/9 og Herning Kirkes Drengekors Forskole d. 2/9.

Vi har fokus på

Kor- og talentudvikling

Vi underviser MGK-elever og 200 sangere fra MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor.

Kraftcentre for sang

SyngDanmark udvikler sang-miljøer for børn og unge som støtter sangen i skoler og kor.

Sang i folkeskolen

"Find Din Stemme" og "Sangløft" sætter fokus på sangens rolle i musiktimen og i skoledagen.

Se vores seneste video