Tilmelding til kor

Hvert år i august er der åben optagelsesprøve til Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Børnekor. Samtidig får skoler i Herning Kommune besøg af Den Jyske Sangskole, som lytter til eleverne i 3. klasse.

De børn, som bliver udtaget til et af korene, bliver herefter inviteret til et informationsmøde sammen med deres forældre.

Velkommen i Forskolen til Herning Kirkes Drengekor

Du har nu været til informationsmøde om Forskolen til Herning Kirkes Drengekor. Vi vil derfor bede dig om at udfylde vores formular, så vi kan kontakte dig.

Klik nedenfor og gå videre til næste side. Her kan du også se hvem du kan kontakte, hvis du har nogle spørgsmål.

Velkommen i MidtVest Børnekor

Du har nu været til informationsmøde om MidtVest Børnekor. Vi vil derfor bede dig om at udfylde vores formular, så vi kan kontakte dig.

Herning Kirkes Drengekor

MidtVest Børnekor